Vos commentaires et suggestions sont les bienvenus. N'hésitez surtout pas à les laisser ! Vous contribuerez ainsi à améliorer le contenu de ce blog.

Témoignages de quelques-uns de mes étudiants

8 commentaires:

  1. Výuka s Emmanuelem mě „rozmluvila“! Po několika neúspěšných pokusech na úrovni „falešní začátečníci“ (i v renomovaných jazykovkách) jsem zůstávala pořád pasivním studentem „bez zvláštní motivace, který se do mluvení nijak nehrne“…(jemně řečeno ). Proto pro mě byla individuální výuka s rodilým mluvčím hodně velkou výzvou… a taky poslední šancí, jak přestat přešlapovat na místě.
    Rozhodnutí nelituji - příprava vyučujícího na lekce je pečlivá a způsob organizace výuky ideální: díky střídání typů úloh a aktivit v průběhu hodiny (krátké texty, novinové články x audio, video ukázky reportáže x konverzace x velké množství různých jazykových her) dokážu udržet pozornost a aktivitu po dobu výuky i po náročném pracovním dni.
    Přátelský a sympatický přístup Emmanuela nejen překvapivě rychle odboural můj „problém s mluvením“, ale postupně změnil hodiny výuky na výbornou zábavu, kam se prostě těším. Asi nejlepším důkazem mojí spokojenosti je to, že ve výuce pokračuji ve stejném rozsahu i po úspěšném vykonání zkoušky (B2) v tomto roce.
    Tohoto učitele mohu jen doporučit !

    L. Mariková

    RépondreSupprimer
  2. M. Emmanuel est pour moi un exemple d'un jeune, sérieuse professeur déterminé. J´apprécie surtou que ses cours sont minutieusement préparés, chaque minute est correctement rempli. En outre la sélection de thèmes est toujour attractifs et M. Emmanuel fait les efforts pourque l'élève parle perpétuellement pendant lecon.

    Miroslav Belica

    RépondreSupprimer
  3. C'est extremement difficile de trouver un prof du francais des affaires a Prague.J'ai reussi a engager Emmanuel il y a plus de deux ans et j'etais tres content de voir du progres dans mon francais desormais. Etant toujours bien prepare pour le cours Emmanuel organise le temps avec la variation des techniques d' apprentissage pour que l'etudiant soit concentre et s'amuse pendant la lecon.C'est que j'apprecie le plus, c'est sa capacite de discuter des themes variees et de defier des opinions d'eleves.
    Petr Kohout

    RépondreSupprimer
  4. Emanuela jako ucitela francuzstiny mozem jedine doporucit - pohotovo sa prisposobil mojim potrebam (Le francais des medecins) a systematicky ma upozornoval na nedostatky. Vyuka bola interaktivna, ako uz spomenute strieda typy uloh a aktivit, takze hodina nenudi, ale pritom zostava prinosna.
    Sympaticky, systematicky, pritom vsak flexibilny. Individualny pristup. Dakujem za vsetky hodiny a dufam v au-revoir po mojom navrate z Francie ;)
    S.Markova

    RépondreSupprimer
  5. S Emmanuelem spolupracujeme celá rodina již téměř 3 roky a jsme velmi spokojeni. Oceňujeme jeho schopnost přizpůsobit hodiny jak dětem, tak i dospělým. Emmanuel si dokáže udržet pozornost u děti i připravit zajímavá témata pro dospělé. Je flexibilní a jeho hodiny jsou tak ušité na míru klientovi, tak jak je přesně potřebuje. Přestože je rodilým mluvčím (což je u francouzského jazyka velká výhoda), mluví Emmanuel i česky a slovensky! Emmanuela můžeme všichni opravdu doporučit, i když to nepíši rád, jelikož čím více bude mít klientů, tím méně času na nás :-) :-)
    Milan Hašek s rodinou
    Tel:725 435 069

    RépondreSupprimer
  6. S Emmanuelem spolupracujeme celá rodina již téměř 3 roky a jsme velmi spokojeni. Oceňujeme jeho schopnost přizpůsobit hodiny jak dětem, tak i dospělým. Emmanuel si dokáže udržet pozornost u děti i připravit zajímavá témata pro dospělé. Je flexibilní a jeho hodiny jsou tak ušité na míru klientovi, tak jak je přesně potřebuje. Přestože je rodilým mluvčím (což je u francouzského jazyka velká výhoda), mluví Emmanuel i česky a slovensky! Emmanuela můžeme všichni opravdu doporučit, i když to nepíši rád, jelikož čím více bude mít klientů, tím méně času na nás :-) :-)
    Milan Hašek s rodinou
    Tel:725 435 069

    RépondreSupprimer
  7. Emmanuel est le meilleur professeur de francais que j'avais encore. Il est toujours bien prepare et toutes les lecons sont interactives. Les themes on discute sont vraiment interessants donc j'appris francais et aussi quelque chose de l'historie ou de la politique. :-) Malheuresement mon francais n'est pas optimal encore (ma faute) mais j'ai fait un grand progress avec Emmanuel. Merci beaucoup!
    Iveta Kožená

    RépondreSupprimer
  8. J’apprends le français depuis plusieurs années - avec les profs privés, dans les cours intensifs et comme autodidacte en Belgique et République Tchèque.
    Et je peux dire qu’Emmanuel est le meilleur professeur de français, que j’avais ! Emmanuel comprend bien les besoins individuels de l'étudient et prépare les cours en conséquence. Il sait qu’en ce moment je ne veux pas apprendre la langue dans son ensemble, donc nous nous concentrons sur les problèmes linguistiques qui sont importantes pour moi. Les cours sont toujours parfaitement préparés et très intéressants, car Emmanuel combine les activités diverses très bien. Les matériels pédagogiques utilisés correspondent exactement à mon niveau de connaissances et me permettent d'améliorer. De plus Emmanuel me recommande beaucoup de ressources en ligne et de livres utiles pour l’auto-apprentissage entre les cours. Je peux recommander Emmanuel à tous ceux qui cherche un prof de français excellent !
    D. Vecerova

    RépondreSupprimer